BMC Auto A/S

BMC Auto Brande AS Spedalsø 61, 8700 Horsens

OPEL INSIGNIA SPORTS TOURER.

Den nye Insignia Sports Tourer kombinerer fantastiske premiumklasse-innovationer og design med alsidigheden fra en stor stationcar.

Med Opel OnStar får du direkte adgang til en online serviceassistent - få hjælp i et nødstilfælde, søg efter en parkeringsplads eller lav en hotelbooking, mens du kører. Du spørger bare OnStar - 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Design

Den nye Insignia Sports Tourer kombinerer fantastiske premiumklasse-innovationer og design med alsidigheden fra en stor stationcar.

Fra instrumentpanelet, der nyttigt hælder mod føreren, til de ergonomiske sportsforsæder (ekstraudstyr) og de imponerende kvalitetsmaterialer - alt er skabt til at sætte nye standarder.

 

INNOVATION

Den intelligente håndfri bagklap (ekstraudstyr til Dynamic og Innovation) åbnes og lukkes automatisk ved at føre foden ind under bagkofangeren.

De blændfrie IntelliLux LED® Matrix-forlygter (ekstraudstyr til Dynamic og Innovation) nedblænder automatisk det lange lys rundt om andre bilister, og holder derfor resten af vejen oplyst op til 400 meter.

 

CONNECTIVITY

Opel OnStar - Få hjælp i et nødstilfælde, søg efter en parkeringsplads og lav en hotelbooking, mens du kører. Du spørger bare OnStar - døgnet rundt.

Navigation - Det elegante Navi 900 (ekstraudstyr) med stemmestyring giver dig adgang til alle de intelligente funktioner, du forventer af et moderne infotainment-system.

 

KØREDYNAMIK

Som fører i den tyskudviklede Insignia oplever du en køreoplevelse udført til perfektion.

Valget er dit! Om du er til den sporty, manuelle 6-trins gearkasse eller den sofistikerede 8-trins automatiske gearkasse (ekstraudstyr. Kun tilgængelig på motoren med 260 hk.). Insignia har alle kvaliteterne til at føre dig fremad.

 

VELVÆRE

De ergonomisk certificerede sportsforsæder (ekstraudstyr) hjælper føreren og passageren med at mindske risikoen for rygsmerter og giver bedre velvære.

Ambient lyset (ekstraudstyr) i dørene og centerkonsollen giver et smukt lys og en dejlig lounge-følelse.